HI-MACS The New Generation
  TASARIM & MİMARİ
HAVAALANLARI
SAĞLIK
OTEL VE RESTORANLAR
MAĞAZALAR
BANYOLAR
MUTFAKLAR
Hotel Puerta America
Hotel Puerta America
Hotel Puerta America
files/tops/puerta_america_08.jpg

HOTEL PUERTA AMERICA MADRID
Sizi hayal alemine davet eden eşsiz bir otel

On üç farklı ülkeden on dokuz mimarlık ve tasarım stüdyosunu bir araya getiren benzersiz bir proje olan Hotel Puerta America, insanları hayal alemine davet eden bir otel. Misafirlerin duyularını harekete geçiren oteli betimleyen sıfatlar orijinal, lüks, yenilikçi ve özgür.

Hotel Puerta America'nın konsepti, eşsiz bir otel yaratmak isteyen Hoteles Silken Mission tarafından ortaya atıldı. Hedef; her bir mimarın tasarım, mimari, fotoğraf ve edebiyat aracılığıyla kendini en iyi ifade ettiği, çalışmalarının en iyisini ve her halukarda kendi kültürünü yansıtan alanlar sunmak idi.

Hotel Puerta America şüphesiz kısa zamanda en iyi beş yıldızlı oteller arasında yerini alacak. Farklı şekiller, materyaller ve renkleri bir arada barındıran otelde amaç, konfordan ödün vermeden, misafirlerin yeni bir otel deneyimi yaşamaları.

"Mükemmellik tutkusu" sloganı ile yola çıkan Hoteles Silken; yüksek kaliteli yemek ortamları, dinlenme alanları, parking, gibi alanlarda, müşteriler için en önemli hizmetleri sunmakta bir adım ileri gitmeyi içeren misafir ağırlama felsefesini yansıtıyor. Hotel Puerta America kuşkusuz sadece Hoteles Silken değil, tüm dünya oteller için yeni bir örnek oluşturuyor.

Otelin tüm HI-MACS ® uygulamaları, sektörün lideri ve aynı zamanda üretici olan mühendislik şirketi Rosskopf & Partner AG (Almanya) tarafından gerçekleştirildi. İç mekan düzenlemelerinde küresel çözümler alanında uzmanlaşan şirket, geleneksel mühendislik yaklaşımları ile zanaatkar yaklaşımları harmanlıyor. En gelenekselinden, CNC'ye, termoformaj makinelerine kadar her türlü ekipmanı kullanan Rosskopf & Partner AG, havaalanlarının, idari binaların, kumarhanelerin, otel ve kruvazyer gemilerinin iç mekanlarını oluşturma konularında uzman.

www.hoteles-silken.com

Architects & Designers

Marc Newson
Christian Liaigre
John Pawson
Zaha Hadid
David Chipperfield
Ron Arad
Kathryn Findlay
Jean Nouvel

Yasal bilgi      Gizlilik Copyright © 2009 LG Chem Europe / CD Kimyevi / Kenzan Technologies